Anbefalt rute
Tromsø
Reis direkte til Trondheim med fly, ferge
Trondheim
Se priser
Alternative ruter
Tromsø
Reise med fly, ferge til Bodo
Bodo
Reise med tog, ferge til Trondheim
Trondheim
Se priser

Hvordan komme seg fra Tromsø til Trondheim?

Planlegger du å reise til Trondheim fra Tromsø og ser etter de beste transportalternativene for reisen din? Vi vet at det ofte er vanskelig å velge den beste måten å reise fra Tromsø til Trondheim, enten det er av pris-, tids- eller bekvemmelighetsgrunner. Vivanoda hjelper deg med å finne alle transportløsninger for å reise mellom Tromsø og Trondheim, enten det er med fly, tog, buss eller samkjøring.

Med detaljert informasjon om hver transportmåte og om transportselskapene (Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Wideroe, VY eller Hurtigruten) kan du enkelt sammenligne priser, rutetider og reisetider for å velge det alternativet som passer best for dine behov.

Enten du er en budsjettreisende eller ser etter en rask og praktisk måte å reise mellom Tromsø og Trondheim, har vi all den informasjonen du trenger for å planlegge en uforglemmelig reise fra Tromsø til Trondheim.

For reisen din fra Tromsø til Trondheim har du flere transportalternativer

Tromsø Trondheim med tog

Hvis du liker å reise på en mer miljøvennlig og økonomisk måte, er Tromsø Trondheim-toget ideelt og oppfyller dine forventninger.

Flybilletter Tromsø Trondheim

Mange flyreiser forbinder Tromsø med Trondheim hver dag, og tilbyr et raskt og praktisk alternativ for reisende. Hvis du har det travelt, er fly den raskeste måten å komme seg til Trondheim på rekordtid.

Uansett hvilket alternativ du velger, vil vårt prissammenligningsverktøy hjelpe deg med å finne det mest passende transportalternativet fra Tromsø til Trondheim for dine behov og budsjett.

Reiseinformasjon for Tromsø Trondheim

Avreiseby
Tromsø
Norge
Destinasjonsby
Trondheim
Norge
Avstand
787 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og ferge
Søk etter billetter fra Tromsø til Trondheim
Søk etter overnatting i Trondheim
Planlegg din reise fra Tromsø til Trondheim enkelt med Vivanoda

Planlegg din reise fra Tromsø til Trondheim enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt sammenligne alle tilgjengelige transportmidler, som fly, tog, buss og samkjøring, i henhold til dine preferanser og budsjett. Du kan også filtrere resultatene etter pris, reisetid, rutetider og komfortalternativer. Takket være brukervennligheten og klarheten lar Vivanoda deg finne billettene mellom Tromsø og Trondheim som passer best for dine behov med noen få klikk. Vivanoda viser også alle spesialtilbud og kampanjer fra forskjellige flyselskaper som Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Wideroe, VY eller Hurtigruten for å hjelpe deg med å spare på billettene dine. Så ikke nøl og bruk Vivanoda nå for å forberede reisen din mellom Tromsø og Trondheim med ro i sjelen!

Sammenligning av transportmåter mellom Tromsø og Trondheim

Fordeler og ulemper med å fly fra Tromsø til Trondheim?
Valg av flyselskaper Det er mange flyselskaper som flyr fra Tromsø til Trondheim, både direkte og med mellomlanding, noe som gir reisende et bredt utvalg.
Hastighet Å fly mellom Tromsø og Trondheim er den raskeste måten å reise de 787 km mellom Tromsø og Trondheim på.
Sikkerhetskontroller Reisende til Trondheim må ofte ankomme Tromsø lufthavn tidlig på grunn av strenge sikkerhetskontroller.
Priser Flybilletter fra Tromsø til Trondheim kan være dyrere enn tog- eller bussbilletter, særlig i travle perioder (ferier, helger osv.).
Miljømessige ulemper Flyreiser til Tromsø Trondheim har en negativ innvirkning på miljøet på grunn av klimagassutslipp, ettersom fly er en av de mest forurensende transportformene.
Fordeler og ulemper med å reise med tog fra Tromsø til Trondheim?
Miljøvennlig Toget mellom Tromsø og Trondheim regnes for å være et mer miljøvennlig transportmiddel enn å fly eller kjøre bil alene.
Hastighet Tog mellom Tromsø og Trondheim er ofte mye raskere enn buss eller bil.
Tilgjengelighet Togstasjonene i Tromsø og Trondheim ligger i sentrum, noe som gjør det enkelt å bruke andre transportmidler for å komme seg til sentrum.
Fleksibilitet Togtidene mellom Tromsø og Trondheim kan være begrenset, og det kan være vanskeligere å bytte tog om nødvendig.
Kostnader Togbilletter Tromsø-Trondheim kan være dyrere enn buss- eller samkjøringsbilletter, spesielt på høyhastighetstog.

Hvor skal jeg starte i Tromsø? Hvor ankommer jeg i Trondheim?

Avgangsflyplasser i Tromsø

Tromso/Langnes
Se på kart

Trondheim ankomst stasjoner

Trondheim S
Se på kart
Værnes
Se på kart

Ankomstflyplasser i Trondheim

Vaernes
Se på kart
Søk etter billetter fra Tromsø til Trondheim
Søk etter overnatting i Trondheim

3 tips for å reise billigere mellom Tromsø og Trondheim

Har du bestemt deg for å reise fra Tromsø til Trondheim og leter etter måter å spare penger på reisebilletten din? Her er 3 praktiske tips for å spare penger på reisen. Enten du velger å reise med tog eller fly, vil disse tipsene hjelpe deg med å finne de beste prisene for reisen din fra Tromsø til Trondheim.

  • 1. Unngå rushtidene
    Tromsø-Trondheim-billetter er ofte billigere hvis du reiser utenfor rushtiden. Ved å unngå disse travle tidene på dagen kan du spare penger på reisebilletten. I tillegg kan det å reise til Trondheim utenom rushtiden gi deg en mer behagelig reise.
  • 2. Vær fleksibel når det gjelder datoer
    Tromsø-Trondheim-billetter er ofte billigere i løpet av uken enn i helgen. Hvis du har råd til å reise til Trondheim i løpet av uken i stedet for i helgen, kan du spare penger på Tromsø-Trondheim-billetten din. Dessuten kan det å være fleksibel på datoer også hjelpe deg med å finne de beste prisene til Trondheim.
  • 3. Unngå ekstrautstyr
    Noe ekstrautstyr, som mat og drikke som konsumeres under reisen fra Tromsø til Trondheim, kan være dyrt og er ikke alltid nødvendig for en kort reise. For å spare penger kan du prøve å planlegge snacks eller drikke før du reiser til Trondheim, og bruke gratis alternativer for underholdning, for eksempel å lese en bok.

Tog Tromsø Trondheim

Det anbefales å bestille togbilletten din fra Tromsø til Trondheim minst noen uker i forveien for å få den beste prisen.

Det kan være en prisforskjell avhengig av når på dagen du reiser med tog fra Tromsø til Trondheim. Billetter kjøpt utenom rushtiden er billigere enn de som kjøpes i rushtiden. For å få en detaljert oversikt over alle priser, sammenligner Vivanoda alle transportmåter mellom Tromsø og Trondheim.

Det finnes rabatter for barn, studenter og eldre som reiser med tog fra Tromsø til Trondheim, som varierer avhengig av billettype og personens alder. Når du skriver inn alderen din i Vivanoda-søket ditt, vil prisene som vises ta hensyn til eventuelle aldersrelaterte rabatter.

For å få de beste tilbudene på togbilletter mellom Tromsø og Trondheim, anbefales det å bestille på forhånd, være fleksibel med rutetabellen og sammenligne billettprisene med Vivanoda.

Det er mulig å bestille et spesielt sete på toget mellom Tromsø og Trondheim. Avhengig av selskapet kan denne tjenesten være avgiftsbelagt. Seter kan bestilles på nettet eller på billettkontoret på stasjonen.

Billetter for ruten Tromsø til Trondheim kan hentes på stasjonen, skrives ut hjemme eller direkte fra mobiltelefonen din. Det er også mulig å hente billetter ved hjelp av en selvbetjent kiosk på noen stasjoner.

Togselskaper fra Tromsø til Trondheim

VY
VY
Søk etter togbilletter fra Tromsø til Trondheim

Fly Tromsø Trondheim

Flyselskaper Tromsø Trondheim

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wideroe
Wideroe
Søk etter flyreiser Tromsø Trondheim
Tromsø til Trondheim tog, fly billige billetter og priser

Turistguide for reisen fra Tromsø til Trondheim

Hva å se og gjøre i Trondheim?

Trondheim har også mange museer, som Kunstindustrimuseet og Vitenskapsmuseet. For friluftsentusiaster er Nidelvas bredder et hyggelig sted å gå en tur og nyte byens naturlandskap. Du kan også besøke det historiske fiskemarkedet i Ravnkloa for fersk sjømat.

Byen har et livlig uteliv, spesielt i området Bakklandet, med mange barer, restauranter og kafeer. Musikkelskere kan også besøke Trondheim konserthus, som jevnlig er vertskap for lokale og internasjonale artister.

For å komme seg rundt i byen er det flere alternativer, inkludert busser og trikker. Det er også lett å komme seg rundt til fots eller på sykkel, og byen tilbyr selvbetjent sykkelutleie.

Søk etter billetter fra Tromsø til Trondheim
Søk etter overnatting i Trondheim

Søkefiltre

Transportmåte
Tidspunkt for avreise
Ankomsttid