Anbefalt rute
Tromsø
Reis direkte til Bergen med fly, ferge
Bergen
Se priser
Alternative ruter
Tromsø
Reise med fly til Oslo
Oslo
Reise med tog til Bergen
Bergen
Se priser

Hvordan komme seg fra Tromsø til Bergen?

Planlegger du å reise til Bergen fra Tromsø og ser etter de beste transportalternativene for reisen din? Vi vet at det ofte er vanskelig å velge den beste måten å reise fra Tromsø til Bergen, enten det er av pris-, tids- eller bekvemmelighetsgrunner. Vivanoda hjelper deg med å finne alle transportløsninger for å reise mellom Tromsø og Bergen, enten det er med fly, tog, buss eller samkjøring.

Med detaljert informasjon om hver transportmåte og om transportselskapene (Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Wideroe, VY eller Hurtigruten) kan du enkelt sammenligne priser, rutetider og reisetider for å velge det alternativet som passer best for dine behov.

Enten du er en budsjettreisende eller ser etter en rask og praktisk måte å reise mellom Tromsø og Bergen, har vi all den informasjonen du trenger for å planlegge en uforglemmelig reise fra Tromsø til Bergen.

For reisen din fra Tromsø til Bergen har du flere transportalternativer

Tromsø Bergen med tog

Hvis du liker å reise på en mer miljøvennlig og økonomisk måte, er Tromsø Bergen-toget ideelt og oppfyller dine forventninger.

Flybilletter Tromsø Bergen

Mange flyreiser forbinder Tromsø med Bergen hver dag, og tilbyr et raskt og praktisk alternativ for reisende. Hvis du har det travelt, er fly den raskeste måten å komme seg til Bergen på rekordtid.

Uansett hvilket alternativ du velger, vil vårt prissammenligningsverktøy hjelpe deg med å finne det mest passende transportalternativet fra Tromsø til Bergen for dine behov og budsjett.

Reiseinformasjon for Tromsø Bergen

Avreiseby
Tromsø
Norge
Destinasjonsby
Bergen
Norge
Avstand
1207 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og ferge
Søk etter billetter fra Tromsø til Bergen
Søk etter overnatting i Bergen
Planlegg din reise fra Tromsø til Bergen enkelt med Vivanoda

Planlegg din reise fra Tromsø til Bergen enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt sammenligne alle tilgjengelige transportmidler, som fly, tog, buss og samkjøring, i henhold til dine preferanser og budsjett. Du kan også filtrere resultatene etter pris, reisetid, rutetider og komfortalternativer. Takket være brukervennligheten og klarheten lar Vivanoda deg finne billettene mellom Tromsø og Bergen som passer best for dine behov med noen få klikk. Vivanoda viser også alle spesialtilbud og kampanjer fra forskjellige flyselskaper som Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Wideroe, VY eller Hurtigruten for å hjelpe deg med å spare på billettene dine. Så ikke nøl og bruk Vivanoda nå for å forberede reisen din mellom Tromsø og Bergen med ro i sjelen!

Sammenligning av transportmåter mellom Tromsø og Bergen

Fordeler og ulemper med å reise med tog fra Tromsø til Bergen?
Miljøvennlig Toget mellom Tromsø og Bergen regnes for å være et mer miljøvennlig transportmiddel enn å fly eller kjøre bil alene.
Komfort Tog mellom Tromsø og Bergen tilbyr generelt mer benplass og ekstra komfort for passasjerene.
Tilgjengelighet Togstasjonene i Tromsø og Bergen ligger i sentrum, noe som gjør det enkelt å bruke andre transportmidler for å komme seg til sentrum.
Kostnader Togbilletter Tromsø-Bergen kan være dyrere enn buss- eller samkjøringsbilletter, spesielt på høyhastighetstog.
Fleksibilitet Togtidene mellom Tromsø og Bergen kan være begrenset, og det kan være vanskeligere å bytte tog om nødvendig.
Fordeler og ulemper med å fly fra Tromsø til Bergen?
Hastighet Å fly mellom Tromsø og Bergen er den raskeste måten å reise de 1207 km mellom Tromsø og Bergen på.
Valg av flyselskaper Det er mange flyselskaper som flyr fra Tromsø til Bergen, både direkte og med mellomlanding, noe som gir reisende et bredt utvalg.
Priser Flybilletter fra Tromsø til Bergen kan være dyrere enn tog- eller bussbilletter, særlig i travle perioder (ferier, helger osv.).
Miljømessige ulemper Flyreiser til Tromsø Bergen har en negativ innvirkning på miljøet på grunn av klimagassutslipp, ettersom fly er en av de mest forurensende transportformene.
Sikkerhetskontroller Reisende til Bergen må ofte ankomme Tromsø lufthavn tidlig på grunn av strenge sikkerhetskontroller.

Hvor skal jeg starte i Tromsø? Hvor ankommer jeg i Bergen?

Avgangsflyplasser i Tromsø

Tromso/Langnes
Se på kart

Bergen ankomst stasjoner

Bergen
Se på kart

Ankomstflyplasser i Bergen

Flesland
Se på kart
Søk etter billetter fra Tromsø til Bergen
Søk etter overnatting i Bergen

3 tips for å reise billigere mellom Tromsø og Bergen

Har du bestemt deg for å reise fra Tromsø til Bergen og leter etter måter å spare penger på reisebilletten din? Her er 3 praktiske tips for å spare penger på reisen. Enten du velger å reise med tog eller fly, vil disse tipsene hjelpe deg med å finne de beste prisene for reisen din fra Tromsø til Bergen.

  • 1. Unngå rushtidene
    Tromsø-Bergen-billetter er ofte billigere hvis du reiser utenfor rushtiden. Ved å unngå disse travle tidene på dagen kan du spare penger på reisebilletten. I tillegg kan det å reise til Bergen utenom rushtiden gi deg en mer behagelig reise.
  • 2. Bestill på forhånd
    Dette er ofte det mest kjente tipset for å spare penger på reiser mellom Tromsø og Bergen. Dette er fordi tog-, fly-, buss- eller fergebilletter ofte er billigere hvis du kjøper dem i god tid. Dette kan noen ganger spare deg for titalls eller til og med hundrevis av euro på reisen Tromsø-Bergen.
  • 3. Sammenlign priser
    Å bruke Vivanoda er en fin måte å finne de beste prisene for din reise fra Tromsø til Bergen. Det lar deg sammenligne priser fra forskjellige transportleverandører i ett søk og finne den beste prisen for ditt opphold i Bergen.

Tog Tromsø Bergen

Det kan være en prisforskjell avhengig av når på dagen du reiser med tog fra Tromsø til Bergen. Billetter kjøpt utenom rushtiden er billigere enn de som kjøpes i rushtiden. For å få en detaljert oversikt over alle priser, sammenligner Vivanoda alle transportmåter mellom Tromsø og Bergen.

Togbilletter fra Tromsø til Bergen kan refunderes eller byttes, men er vanligvis dyrere. De billigste billettene kan ikke refunderes eller byttes.

Det finnes rabatter for barn, studenter og eldre som reiser med tog fra Tromsø til Bergen, som varierer avhengig av billettype og personens alder. Når du skriver inn alderen din i Vivanoda-søket ditt, vil prisene som vises ta hensyn til eventuelle aldersrelaterte rabatter.

Det anbefales å bestille togbilletten din fra Tromsø til Bergen minst noen uker i forveien for å få den beste prisen.

Passasjerer kan selvfølgelig ta med seg bagasje på toget fra Tromsø til Bergen. Det er ingen vektgrense, men noen togselskaper begrenser mengden bagasje du kan ta med deg og krever at du betaler et tillegg. På den annen side bør størrelsen på bagasjen være rimelig, ettersom det ofte er begrenset plass inne i toget.

Billetter for ruten Tromsø til Bergen kan hentes på stasjonen, skrives ut hjemme eller direkte fra mobiltelefonen din. Det er også mulig å hente billetter ved hjelp av en selvbetjent kiosk på noen stasjoner.

Togselskaper fra Tromsø til Bergen

VY
VY
Søk etter togbilletter fra Tromsø til Bergen

Fly Tromsø Bergen

Flyselskaper Tromsø Bergen

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wideroe
Wideroe
Søk etter flyreiser Tromsø Bergen
Tromsø til Bergen tog, fly billige billetter og priser

Turistguide for reisen fra Tromsø til Bergen

Hva å se og gjøre i Bergen?

Det ideelle utgangspunktet for å utforske Bergen er bydelen Bryggen, som står på UNESCOs verdensarvliste. De fargerike trehusene på Bryggen ble bygget på 1700-tallet og huser i dag butikker, restauranter og kunstgallerier.

Bergens fiskemarked er også et must å få med seg. Her finner du et utvalg av nyfanget sjømat og lokale spesialiteter som rakfisk (fermentert fisk) og lutefisk (tørket hvit fisk).

Fløibanen gir deg en flott utsikt over byen og fjellene rundt fra toppen av Fløyen.

Bergens musikkultur er også bemerkelsesverdig, med de berømte Festspillene i Bergen som finner sted hvert år. Byens museer, inkludert Hansamuseet, Sjøfartsmuseet og Bergen Kunstmuseum, er også verdt et besøk.

Søk etter billetter fra Tromsø til Bergen
Søk etter overnatting i Bergen

Søkefiltre

Transportmåte
Tidspunkt for avreise
Ankomsttid