Hvordan komme seg til Spania?

Enten du er en erfaren reisende eller planlegger din første tur til Spania, er det ofte komplisert å kjenne til de forskjellige transportløsningene som er tilgjengelige for å nå dette landet og komme deg rundt i Spania.

Vivanoda er her for å hjelpe deg med å finne de beste transportalternativene i Spania, slik at reisen din til viktige byer som Madrid, Barcelona, Malaga, Alicante, Burgos, Tenerife eller Bilbao blir enklere.

Vivanoda lar deg sammenligne de forskjellige transportalternativene for reisen din til Spania, enten du reiser med fly, tog, buss eller samkjøring. Vi har samlet all nødvendig informasjon for å hjelpe deg med å velge den beste ruten og det beste transportmiddelet for dine behov og ditt budsjett. Vi har også listet opp de viktigste transportselskapene for hvert transportmiddel, som Iberia, Ryanair, Air Europa, Renfe, Comboios de Portugal CP, SNCF, Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Baleària, ALSA, Eurolines og FlixBus, slik at du enkelt kan bestille reisen din.

Med tog til Spania

Tog er en veldig praktisk måte å oppdage Spania på, med raske forbindelser mellom de største byene og spektakulær panoramautsikt. Høyhastighets- eller regiontog fra Renfe, Comboios de Portugal CP og SNCF forbinder byer som Alicante, Burgos eller Tenerife på kort tid.

Med buss til Spania

Å reise med buss i Spania er et utmerket valg for de som ønsker å oppdage landet i sitt eget tempo og uten å bruke for mye penger. Busser fra ALSA, Eurolines og FlixBus forbinder de mest avsidesliggende byene og tettstedene, som Badajoz, Algeciras eller Cadiz, og tilbyr en unik og autentisk opplevelse.

Flyreiser til Spania

Fly til Spania tilbyr et bredt utvalg av destinasjoner, som Madrid, Barcelona eller Malaga. Flyselskaper som Iberia, Ryanair og Air Europa tilbyr direkteflyvninger fra mange europeiske byer, slik at du kan planlegge reisen din veldig fleksibelt.

Reise til Spania fra Norge

Reise til Spania - Billige tog-, buss- og flybilletter

Reise og transport i Spania

Spania: Hva å se og gjøre?

Spania er et uunnværlig reisemål for sol-, strand-, kultur- og matelskere. Her er noen av de viktigste severdighetene du bør se på din reise til Spania:

La Sagrada Familia i Barcelona: Denne imponerende basilikaen er et verk av arkitekten Antoni Gaudí og har vært under bygging i over hundre år.

Alhambra i Granada: Dette mauriske palasset og hageanlegget er et mesterverk innen islamsk arkitektur og et symbol på det muslimske Spania.

Pradomuseet i Madrid: Dette museet huser en imponerende samling av europeiske malerier, inkludert verk av Velázquez, Goya og Rubens.

Gamlebyen i Sevilla: Sevillas historiske bydel er en av de største i Europa og er kjent for sin gotiske katedral og klokketårn.

La Concha-stranden i San Sebastian: Denne sandstranden regnes som en av de vakreste i Europa og er kantet av tapasbarer og restauranter.

Det er mange måter å komme seg rundt i Spania på. Høyhastighetstog er den raskeste og mest komfortable måten å reise mellom større byer på, med linjer som den berømte AVE som forbinder Madrid og Barcelona. Busser er også en økonomisk måte å reise på, med selskaper som Alsa og Avanza som tilbyr regelmessige ruter mellom byer og regioner. For reiser innad i byene er metroen ofte det mest praktiske transportmiddelet, med velutviklede nettverk i større byer som Madrid og Barcelona. Det er også mulig å leie bil for å utforske de mer landlige områdene i Spania, selv om det kan være stressende og komplisert å kjøre i de store byene.

Endelig er mat en viktig del av spansk kultur, og reisende bør ikke gå glipp av lokale spesialiteter som paella, tapas og fersk sjømat. Spanske viner er også kjent over hele verden, særlig rødvinene fra Rioja og de musserende cavaene fra Catalonia.

Søk og finn billetter til Spania
Søk etter overnatting i Spania

None

None
None
None