Oslo
Reis direkte til Göteborg med buss, tog, fly
Göteborg
Se priser

Hvordan komme seg fra Oslo til Göteborg?

Planlegger du å reise til Göteborg fra Oslo og ser etter de beste transportalternativene for reisen din? Vi vet at det ofte er vanskelig å velge den beste måten å reise fra Oslo til Göteborg, enten det er av pris-, tids- eller bekvemmelighetsgrunner. Vivanoda hjelper deg med å finne alle transportløsninger for å reise mellom Oslo og Göteborg, enten det er med fly, tog, buss eller samkjøring.

Med detaljert informasjon om hver transportmåte og om transportselskapene (VY, Swebus, VY Buss - NettBuss, FlixBus eller Wideroe) kan du enkelt sammenligne priser, rutetider og reisetider for å velge det alternativet som passer best for dine behov.

Enten du er en budsjettreisende eller ser etter en rask og praktisk måte å reise mellom Oslo og Göteborg, har vi all den informasjonen du trenger for å planlegge en uforglemmelig reise fra Oslo til Göteborg.

For reisen din fra Oslo til Göteborg har du flere transportalternativer

Buss fra Oslo til Göteborg

Buss er ofte det mest økonomiske valget for reiser fra Oslo til Göteborg, og tilbyr direkte reisealternativer eller med mellomliggende stopp.

Oslo Göteborg med tog

Hvis du liker å reise på en mer miljøvennlig og økonomisk måte, er Oslo Göteborg-toget ideelt og oppfyller dine forventninger.

Flybilletter Oslo Göteborg

Mange flyreiser forbinder Oslo med Göteborg hver dag, og tilbyr et raskt og praktisk alternativ for reisende. Hvis du har det travelt, er fly den raskeste måten å komme seg til Göteborg på rekordtid.

Uansett hvilket alternativ du velger, vil vårt prissammenligningsverktøy hjelpe deg med å finne det mest passende transportalternativet fra Oslo til Göteborg for dine behov og budsjett.

Reiseinformasjon for Oslo Göteborg

Avreiseby
Oslo
Norge
Destinasjonsby
Göteborg
Sverige
Avstand
257 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med buss, tog og fly
Søk etter billetter fra Oslo til Göteborg
Søk etter overnatting i Göteborg
Planlegg din reise fra Oslo til Göteborg enkelt med Vivanoda

Planlegg din reise fra Oslo til Göteborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt sammenligne alle tilgjengelige transportmidler, som fly, tog, buss og samkjøring, i henhold til dine preferanser og budsjett. Du kan også filtrere resultatene etter pris, reisetid, rutetider og komfortalternativer. Takket være brukervennligheten og klarheten lar Vivanoda deg finne billettene mellom Oslo og Göteborg som passer best for dine behov med noen få klikk. Vivanoda viser også alle spesialtilbud og kampanjer fra forskjellige flyselskaper som VY, Swebus, VY Buss - NettBuss, FlixBus eller Wideroe for å hjelpe deg med å spare på billettene dine. Så ikke nøl og bruk Vivanoda nå for å forberede reisen din mellom Oslo og Göteborg med ro i sjelen!

Sammenligning av transportmåter mellom Oslo og Göteborg

Fordeler og ulemper med å reise med buss fra Oslo til Göteborg?
Prisene Bussbilletter fra Oslo til Göteborg er ofte mye billigere enn tog- eller flybilletter til Göteborg (og noen ganger billigere enn samkjøring), noe som gjør det til et rimelig alternativ for budsjettbevisste reisende.
Fleksibilitet Busselskapene tilbyr en rekke rutetilbud for reiser mellom Oslo og Göteborg, noe som kan være praktisk hvis du har spesifikke tidsbegrensninger.
Tjenester om bord Moderne busser mellom Oslo og Göteborg er vanligvis utstyrt med komfortable seter, klimaanlegg, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toaletter.
Komfort Busser mellom Oslo og Göteborg kan være mindre komfortable enn tog, på grunn av redusert benplass og kvaliteten på fjæringen.
Reisetid Busser fra Oslo til Göteborg er vanligvis mye tregere enn tog til Göteborg for å tilbakelegge den 257 km lange distansen.
Fordeler og ulemper med å reise med tog fra Oslo til Göteborg?
Tilgjengelighet Togstasjonene i Oslo og Göteborg ligger i sentrum, noe som gjør det enkelt å bruke andre transportmidler for å komme seg til sentrum.
Landskap Togene mellom Oslo og Göteborg byr ofte på et fantastisk landskap under reisen.
Komfort Tog mellom Oslo og Göteborg tilbyr generelt mer benplass og ekstra komfort for passasjerene.
Kostnader Togbilletter Oslo-Göteborg kan være dyrere enn buss- eller samkjøringsbilletter, spesielt på høyhastighetstog.
Fleksibilitet Togtidene mellom Oslo og Göteborg kan være begrenset, og det kan være vanskeligere å bytte tog om nødvendig.
Fordeler og ulemper med å fly fra Oslo til Göteborg?
Hastighet Å fly mellom Oslo og Göteborg er den raskeste måten å reise de 257 km mellom Oslo og Göteborg på.
Valg av flyselskaper Det er mange flyselskaper som flyr fra Oslo til Göteborg, både direkte og med mellomlanding, noe som gir reisende et bredt utvalg.
Priser Flybilletter fra Oslo til Göteborg kan være dyrere enn tog- eller bussbilletter, særlig i travle perioder (ferier, helger osv.).
Sikkerhetskontroller Reisende til Göteborg må ofte ankomme Oslo lufthavn tidlig på grunn av strenge sikkerhetskontroller.
Miljømessige ulemper Flyreiser til Oslo Göteborg har en negativ innvirkning på miljøet på grunn av klimagassutslipp, ettersom fly er en av de mest forurensende transportformene.

Hvor skal jeg starte i Oslo? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Oslo avgang busstasjoner

Oslo bstn Galleriet
Se på kart

Avgangsstasjoner i Oslo

Oslo S
Se på kart

Avgangsflyplasser i Oslo

Oslo Gardermoen
Se på kart

Göteborg ankomst busstasjoner

Göteborg Nils Ericsonterminal
Se på kart
Liseberg station
Se på kart
Landvetter flygplats
Se på kart

Göteborg ankomst stasjoner

Göteborg Centralstation
Se på kart

Ankomstflyplasser i Göteborg

Landvetter
Se på kart
Søk etter billetter fra Oslo til Göteborg
Søk etter overnatting i Göteborg

3 tips for å reise billigere mellom Oslo og Göteborg

Har du bestemt deg for å reise fra Oslo til Göteborg og leter etter måter å spare penger på reisebilletten din? Her er 3 praktiske tips for å spare penger på reisen. Enten du velger å reise med buss, tog eller fly, vil disse tipsene hjelpe deg med å finne de beste prisene for reisen din fra Oslo til Göteborg.

  • 1. Unngå ekstrautstyr
    Noe ekstrautstyr, som mat og drikke som konsumeres under reisen fra Oslo til Göteborg, kan være dyrt og er ikke alltid nødvendig for en kort reise. For å spare penger kan du prøve å planlegge snacks eller drikke før du reiser til Göteborg, og bruke gratis alternativer for underholdning, for eksempel å lese en bok.
  • 2. Sammenlign transportmidler
    Det kan være lurt å sammenligne de ulike transportmidlene som er tilgjengelige for å spare penger på reisen fra Oslo til Göteborg. Selv om fly eller tog kan virke som det raskeste alternativet for å komme seg til Göteborg, kan samkjøring eller buss ofte være billigere alternativer. Vurder også lengden på reisen og ruten for å finne den mest økonomiske løsningen som passer best for dine behov.
  • 3. Reis med lett bagasje
    Hvis du reiser mellom Oslo og Göteborg med et selskap som tar ekstra betalt for innsjekket bagasje, noe som ofte er tilfelle, kan det være lurt å holde bagasjen på et minimum for å spare penger. Prøv å pakke bare det aller nødvendigste, og sørg for å sjekke flyselskapets bagasjeregler før du reiser til Göteborg.

Buss Oslo Göteborg

Passasjerer har vanligvis lov til å ta med bagasje på bussen Oslo-Göteborg, men det er viktig å sjekke vekt- og størrelsesbegrensningene med transportøren. Antall kolli er også ofte begrenset.

Varigheten på bussreisen mellom Oslo og Göteborg varierer vanligvis avhengig av trafikkforholdene og eventuelle stopp underveis. Vivanoda lar deg se i sanntid alle bussene som går til Göteborg for din reisedato.

Gjennomsnittsprisen på en bussbillett for ruten Oslo-Göteborg varierer avhengig av transportøren og bestillingstidspunktet. På visse travle datoer kan prisene doble seg! Sammenlign alle busspriser fra Oslo til Göteborg på Vivanoda.

Busser mellom Oslo og Göteborg har vanligvis toaletter om bord for passasjerer, men det anbefales alltid å sjekke med transportøren før du reiser. I alle fall er det pauser på bensinstasjoner på motorveien.

Avbestillings- og endringsreglene kan variere avhengig av busselskapet, så det er viktig å sjekke vilkårene når du bestiller. I de fleste tilfeller vil det medføre ekstra kostnader å kansellere eller endre bussbilletten din for Oslo-Göteborg.

De fleste bussene mellom Oslo og Göteborg er nye og har vanligvis stikkontakter om bord for lading av enheter, men dette kan variere avhengig av transportselskapet.

Busselskaper Oslo Göteborg

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Søk etter bussbilletter Oslo Göteborg

Tog Oslo Göteborg

Den gjennomsnittlige reisetiden med tog fra Oslo til Göteborg avhenger av hvilken type tog du tar. Regional- eller intercitytog til Göteborg er tregere enn høyhastighetstog. Sammenlign varigheten på alle reiser ved å gjøre et prissøk på Vivanoda.

Togene mellom Oslo og Göteborg er utstyrt med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passasjerene. Strømuttak er tilgjengelig i de fleste vognene, mens Wi-Fi-tilkoblingen kan være ustabil i noen områder.

Det kan være en prisforskjell avhengig av når på dagen du reiser med tog fra Oslo til Göteborg. Billetter kjøpt utenom rushtiden er billigere enn de som kjøpes i rushtiden. For å få en detaljert oversikt over alle priser, sammenligner Vivanoda alle transportmåter mellom Oslo og Göteborg.

Det finnes rabatter for barn, studenter og eldre som reiser med tog fra Oslo til Göteborg, som varierer avhengig av billettype og personens alder. Når du skriver inn alderen din i Vivanoda-søket ditt, vil prisene som vises ta hensyn til eventuelle aldersrelaterte rabatter.

For å få de beste tilbudene på togbilletter mellom Oslo og Göteborg, anbefales det å bestille på forhånd, være fleksibel med rutetabellen og sammenligne billettprisene med Vivanoda.

Det anbefales å bestille togbilletten din fra Oslo til Göteborg minst noen uker i forveien for å få den beste prisen.

Togselskaper fra Oslo til Göteborg

VY
VY
Søk etter togbilletter fra Oslo til Göteborg

Fly Oslo Göteborg

Flyselskaper Oslo Göteborg

Wideroe
Wideroe
Søk etter flyreiser Oslo Göteborg
Oslo til Göteborg buss, tog, fly billige billetter og priser

Turistguide for reisen fra Oslo til Göteborg

Hva å se og gjøre i Göteborg?

Blant byens viktigste severdigheter er fornøyelsesparken Liseberg, en av de største i Skandinavia, og Gøteborgs kunstmuseum, som har verker av store svenske kunstnere. Sjømatelskere bør besøke fiskemarkedet Feskekôrka, der du kan prøve lokale retter som gravlax eller syltet sild.

Naturelskere kan dra til øya Hönö, omtrent en times kjøretur fra Göteborg, for å nyte havet, stranden og turstiene. Byen er også omgitt av mange naturparker, blant annet Kosterhavets nasjonalpark, Särö naturpark og Delsjöns naturpark.

Endelig er byen hjemsted for mange årlige arrangementer, blant annet Göteborgs kulturfestival og Göteborgs ölfestival, som feirer svensk kultur gjennom en rekke aktiviteter, for eksempel musikk, dans og smaksprøver på lokalt håndverksøl.

Søk etter billetter fra Oslo til Göteborg
Søk etter overnatting i Göteborg

Søkefiltre

Transportmåte
Tidspunkt for avreise
Ankomsttid