Hvordan komme seg til Tyskland?

Enten du er en erfaren reisende eller planlegger din første tur til Tyskland, er det ofte komplisert å kjenne til de forskjellige transportløsningene som er tilgjengelige for å nå dette landet og komme deg rundt i Tyskland.

Vivanoda er her for å hjelpe deg med å finne de beste transportalternativene i Tyskland, slik at reisen din til viktige byer som Berlin, Hamburg, München, Köln, Frankfurt am Main, Essen eller Dortmund blir enklere.

Vivanoda lar deg sammenligne de forskjellige transportalternativene for reisen din til Tyskland, enten du reiser med fly, tog, buss eller samkjøring. Vi har samlet all nødvendig informasjon for å hjelpe deg med å velge den beste ruten og det beste transportmiddelet for dine behov og ditt budsjett. Vi har også listet opp de viktigste transportselskapene for hvert transportmiddel, som Germania, Air Berlin, Germanwings, Deutsche Bahn, ÖBB, SNCF, Scandlines, Stena Line, TT-Line, FlixBus, ADAC PostBus og Eurolines CH, slik at du enkelt kan bestille reisen din.

Med tog til Tyskland

Tog er en veldig praktisk måte å oppdage Tyskland på, med raske forbindelser mellom de største byene og spektakulær panoramautsikt. Høyhastighets- eller regiontog fra Deutsche Bahn, ÖBB og SNCF forbinder byer som Köln, Frankfurt am Main eller Essen på kort tid.

Med buss til Tyskland

Å reise med buss i Tyskland er et utmerket valg for de som ønsker å oppdage landet i sitt eget tempo og uten å bruke for mye penger. Busser fra FlixBus, ADAC PostBus og Eurolines CH forbinder de mest avsidesliggende byene og tettstedene, som Regensburg, Göttingen eller Würzburg, og tilbyr en unik og autentisk opplevelse.

Flyreiser til Tyskland

Fly til Tyskland tilbyr et bredt utvalg av destinasjoner, som Berlin, Hamburg eller München. Flyselskaper som Germania, Air Berlin og Germanwings tilbyr direkteflyvninger fra mange europeiske byer, slik at du kan planlegge reisen din veldig fleksibelt.

Reise til Tyskland fra Norge

Reise til Tyskland - Billige tog-, buss- og flybilletter

Reise og transport i Tyskland

Tyskland: Hva å se og gjøre?

Tyskland er et land med mange ansikter, med travle, moderne byer så vel som pittoreske landsbyer og imponerende naturlandskap. Her er noen av de viktigste severdighetene du bør se på din reise til Tyskland.

Berlin er Tysklands hovedstad og en by du må få med deg. Den er full av historiske steder som Berlinmuren, Checkpoint Charlie og Holocaust-minnesmerket. Byen har også et pulserende natteliv og en blomstrende kunstscene.

München, som ligger i Sør-Tyskland, er en sjarmerende by med historiske bygninger og mange tradisjonsrike bryggerier. Besøkende kan utforske Marienplatz, byens berømte markedsplass, eller besøke Neuschwanstein slott i nærheten, et romantisk ikon for landet.

Hamburg er Tysklands nest største by og en livlig havneby med pittoreske kanaler og mange museer og kunstgallerier. Reisende kan også oppdage den berømte Reeperbahn, byens livlige gate med barer og klubber.

Schwarzwald er en naturregion i det sørvestlige Tyskland, med tette skoger, innsjøer og pittoreske fjell. Det er et ideelt sted for fotturer, sykling og vintersport.

Nürnberg slott er et godt bevart middelalderslott som ligger i den historiske byen Nürnberg i Sør-Tyskland. Det er et historisk viktig sted, der Nürnberg-tribunalene ble holdt etter andre verdenskrig.

Når det gjelder transport, har Tyskland et effektivt og pålitelig jernbanenett, med høyhastighetsalternativer som ICE-tog. Det finnes også et buss- og trikkenettverk i mange byer. Reisende kan også vurdere å leie bil for å utforske de mer landlige områdene i landet.

Tyskland tilbyr dermed en rekke spennende reiseopplevelser, fra moderne byer til pittoreske naturlandskap. Med sitt velutviklede transportnett er det lett å komme seg rundt og oppdage alt landet har å by på.

Søk og finn billetter til Tyskland
Søk etter overnatting i Tyskland

None

None
None
None