Hvordan komme seg til Bergen

Planlegger du en tur til Bergen? Men du vet ikke hvordan du kommer deg dit? Vivanoda hjelper deg med å organisere reisen din til Bergen ved å la deg søke og sammenligne de beste tilbudene for tog og fly.

Med tog til Bergen

Toget er en økonomisk og økologisk måte å nå Bergen på. Det lar deg enkelt komme deg til sentrum av Bergen og nyte severdighetene.

Flyreiser til Bergen

Fly er den raskeste måten å komme seg til Bergen på. Du må imidlertid legge til tiden det tar å nå flyplassen, som ligger utenfor sentrum av Bergen. Prisene på flyreiser til Bergen er også ofte attraktive.

Transport til Bergen i tall

Land
Norge
Antall flyselskaper som betjener Bergen
15
Antall stasjoner eller flyplasser i Bergen
1 flyplasser
1 stasjoner
Søk og finn billetter til Bergen
Søk etter overnatting i Bergen
Hvorfor søke etter billetter for å reise til Bergen med Vivanoda?

Hvorfor søke etter billetter for å reise til Bergen med Vivanoda?

Når du planlegger en reise til Bergen, er det viktig å velge transportmiddel basert på dine behov, budsjett, tid og komfort. Enten du reiser med tog eller fly, kan ditt valg av transport ha en betydelig innvirkning på prisen og kvaliteten på reisen din til Bergen. Dette er grunnen til at det er viktig å bruke et transport- og prissammenligningsverktøy for å kjøpe en billett til Bergen.

Vivanoda er et praktisk verktøy som lar deg raskt finne de beste reisealternativene til Bergen når det gjelder pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskjellige tog og flybillettene som er tilgjengelige for reisen din til Bergen. På denne måten kan du finne de billigste og mest passende alternativene for dine behov.

De mest populære rutene til Bergen

Vi presenterer de mest populære rutene til Bergen fra alle større europeiske byer, enten med tog eller fly. Enten du ønsker å finne den billigste flyreisen til Bergen, det raskeste toget eller den mest komfortable bussen, har vi samlet all informasjonen du trenger for å planlegge reisen din til Bergen med trygghet.

Enten du reiser fra Oslo, Stavanger, Kristiansand, Molde, Al eller Gol eller en annen europeisk storby, sammenligner vi de ulike transportformene for å hjelpe deg med å velge det beste alternativet for å komme deg til Bergen. Du finner informasjon om de mest populære rutene, transportselskaper, reisetider, billettpriser og tips for en trygg og komfortabel reise. Vi har også inkludert tips om hvordan du kan spare penger og finne de beste prisene til Bergen. Enten du er en budsjettreisende eller ser etter den ultimate komforten, vil du finne alle alternativene for å planlegge reisen din til Bergen med selvtillit.

Søk og finn billetter til Bergen
Søk etter overnatting i Bergen

Reise til Bergen med tog

Hvor er togstasjonene i Bergen?

"Bergen" stasjon er den eneste stasjonen som betjener Bergen.

Bergen
Stasjonen ligger 0.2 km fra sentrum av Bergen.
Se på kart
Finn togbilletter til Bergen

Fly til Bergen

Noen tips for billige flyreiser til Bergen

For å optimalisere sjansene dine for å finne en flyreise til Bergen med best valuta for pengene, er det noen regler å følge. Vi minner deg på dem her.

Hvis du bestiller flyreisen til Bergen flere måneder i forveien, får du ofte de beste prisene.
De fleste flyselskaper lar deg bestille flyreisen til Bergen 12 måneder i forveien. Prisene er vanligvis mye lavere enn noen få dager før avreise.
Foretrekker lavprisflyselskaper
Lavprisflyselskaper til Bergen vil definitivt spare deg for penger på flyreisen. Alle tjenester om bord er imidlertid ofte ikke gratis.
Velg bestemte dager for flyavgang
På visse ukedager, som tirsdager og onsdager, er flyene til Bergen mindre fulle enn på fredager eller søndager. De er derfor billigere.

Hvor er flyplassene i Bergen?

For å komme til Bergen med fly, ankom Flesland flyplass.

Flesland
Flyplassen ligger 12.4 km fra Bergen
Se på kart
Finn flyreiser til Bergen
Billig reise til Bergen med tog, buss og fly

Reise og transport til Bergen

Hva å se og gjøre i Bergen?

Bergen er en sjarmerende havneby på vestkysten av Norge, omgitt av majestetiske fjell og pittoreske fjorder. Byen er kjent for sin rike historie, pittoreske arkitektur og pulserende kultur.

Det ideelle utgangspunktet for å utforske Bergen er bydelen Bryggen, som står på UNESCOs verdensarvliste. De fargerike trehusene på Bryggen ble bygget på 1700-tallet og huser i dag butikker, restauranter og kunstgallerier.

Bergens fiskemarked er også et must å få med seg. Her finner du et utvalg av nyfanget sjømat og lokale spesialiteter som rakfisk (fermentert fisk) og lutefisk (tørket hvit fisk).

Fløibanen gir deg en flott utsikt over byen og fjellene rundt fra toppen av Fløyen.

Bergens musikkultur er også bemerkelsesverdig, med de berømte Festspillene i Bergen som finner sted hvert år. Byens museer, inkludert Hansamuseet, Sjøfartsmuseet og Bergen Kunstmuseum, er også verdt et besøk.

Til slutt, hvis du har tid, bør du besøke de omkringliggende fjordene, som Hardangerfjorden og Sognefjorden, for en fantastisk norsk naturopplevelse.

Søk og finn billetter til Bergen
Søk etter overnatting i Bergen

None

None
None
None