Hvordan komme seg til København

Planlegger du en tur til København? Men du vet ikke hvordan du kommer deg dit? Vivanoda hjelper deg med å organisere reisen din til København ved å la deg søke og sammenligne de beste tilbudene for tog, buss og fly.

Med tog til København

Toget er en økonomisk og økologisk måte å nå København på. Det lar deg enkelt komme deg til sentrum av København og nyte severdighetene.

Med buss til København

Langdistansebussen er et ekstremt økonomisk transportmiddel for et opphold i København. På den annen side er det mye langsommere å reise med buss til København enn med tog eller fly.

Flyreiser til København

Fly er den raskeste måten å komme seg til København på. Du må imidlertid legge til tiden det tar å nå flyplassen, som ligger utenfor sentrum av København. Prisene på flyreiser til København er også ofte attraktive.

Transport til København i tall

Land
Danmark
Antall flyselskaper som betjener København
55
Antall stasjoner eller flyplasser i København
1 flyplasser
8 stasjoner
3 busstasjoner
Søk og finn billetter til København
Søk etter overnatting i København
Hvorfor søke etter billetter for å reise til København med Vivanoda?

Hvorfor søke etter billetter for å reise til København med Vivanoda?

Når du planlegger en reise til København, er det viktig å velge transportmiddel basert på dine behov, budsjett, tid og komfort. Enten du reiser med tog, buss eller fly, kan ditt valg av transport ha en betydelig innvirkning på prisen og kvaliteten på reisen din til København. Dette er grunnen til at det er viktig å bruke et transport- og prissammenligningsverktøy for å kjøpe en billett til København.

Vivanoda er et praktisk verktøy som lar deg raskt finne de beste reisealternativene til København når det gjelder pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskjellige tog, buss og flybillettene som er tilgjengelige for reisen din til København. På denne måten kan du finne de billigste og mest passende alternativene for dine behov.

De mest populære rutene til København

Vi presenterer de mest populære rutene til København fra alle større europeiske byer, enten med tog, buss eller fly. Enten du ønsker å finne den billigste flyreisen til København, det raskeste toget eller den mest komfortable bussen, har vi samlet all informasjonen du trenger for å planlegge reisen din til København med trygghet.

Enten du reiser fra Oslo, Sarpsborg, Bergen, Kristiansand, Molde eller Stavanger eller en annen europeisk storby, sammenligner vi de ulike transportformene for å hjelpe deg med å velge det beste alternativet for å komme deg til København. Du finner informasjon om de mest populære rutene, transportselskaper, reisetider, billettpriser og tips for en trygg og komfortabel reise. Vi har også inkludert tips om hvordan du kan spare penger og finne de beste prisene til København. Enten du er en budsjettreisende eller ser etter den ultimate komforten, vil du finne alle alternativene for å planlegge reisen din til København med selvtillit.

Søk og finn billetter til København
Søk etter overnatting i København

Reise til København med tog

Hvor er togstasjonene i København?

For å nå København med tog kan du velge mellom 8 stasjoner, inkludert København H, Københavns Lufthavn Kastrup, Copenhagen, Österport, Valby St. og Nørreport St..

København H
Stasjonen ligger 0.4 km fra sentrum av København.
Se på kart
Københavns Lufthavn Kastrup
Stasjonen ligger 7.3 km fra sentrum av København.
Se på kart
Copenhagen
Stasjonen ligger 0.5 km fra sentrum av København.
Se på kart
Österport
Stasjonen ligger 2.3 km fra sentrum av København.
Se på kart
Valby St.
Stasjonen ligger 3.6 km fra sentrum av København.
Se på kart
Nørreport St.
Stasjonen ligger 0.8 km fra sentrum av København.
Se på kart
Ny Ellebjerg St.
Stasjonen ligger 4.2 km fra sentrum av København.
Se på kart
Hellerup St.
Stasjonen ligger 6.1 km fra sentrum av København.
Se på kart
Finn togbilletter til København

Reise til København med buss

Tips for å finne en billigere bussbillett til København

Selv om bussreiser i seg selv er en billig måte å komme seg til København på, finnes det alltid måter å spare enda mer på.

Bestill din busstur til København raskt
Når du har funnet den laveste prisen på Vivanoda for reisen din til København fra for eksempel Oslo, Berlin, Stockholm, Düsseldorf, Hamburg eller Praha, velger du den og blir omdirigert til transportørens nettsted (FlixBus, Eurolines og IC Bus). Vi anbefaler at du bestiller billetten din raskt, da prisene kan stige raskt!
Vær fleksibel når det gjelder datoen for reisen din til København.
Hvis du lar det være litt slakk i datoen for reisen din til København, øker du sjansene dine for å få en bedre pris med VY Buss - NettBuss, Swebus, IC Bus, Eurolines og FlixBus, spesielt ved å unngå rushperioder.
Sammenlign busspriser til København
Vivanoda lar deg raskt se alle priser og kampanjer fra VY Buss - NettBuss, Swebus, IC Bus, Eurolines og FlixBus. Så enten du reiser fra Oslo, Berlin, Stockholm, Düsseldorf, Hamburg eller Praha, kan du enkelt finne din ideelle bussbillett til København.

Hvor er busstasjonene i København?

Her er listen over 3 busstasjoner (eller bussholdeplasser) som betjener København.

Kobenhavn
Busstasjon 1.5 km fra København
Se på kart
Köbenhavns Lufthavn
Busstasjon 7.3 km fra København
Se på kart
Köbenhavn Ingerslevsgade
Busstasjon 0.7 km fra København
Se på kart
Finn bussbilletter til København

Fly til København

Noen tips for billige flyreiser til København

For å optimalisere sjansene dine for å finne en flyreise til København med best valuta for pengene, er det noen regler å følge. Vi minner deg på dem her.

Hvis du bestiller flyreisen til København flere måneder i forveien, får du ofte de beste prisene.
Jo lenger du venter med å bestille flyreisen din til København, jo høyere blir sannsynligvis prisene. Derfor er det best å planlegge oppholdet i København i god tid.
Sammenlign alle flyselskapenes tilbud.
Ved å bruke en flyaggregator som Vivanoda sikrer du at du har et bredt utvalg av flyreiser til København og optimaliserer sjansene dine for å finne den beste flyreisen med flyselskaper som Nordica, Yuzmashavia, Norwegian Air Shuttle, Niki Airlines og Luxair.
Forsikre deg om at du ikke går glipp av noen tilbud.
Air Serbia, Air Berlin og Air Baltic og andre flyselskaper er alltid veldig aktive når det gjelder å tilby rabatter og kampanjepriser, spesielt på sosiale nettverk.

Hvor er flyplassene i København?

For å komme til København med fly, ankom Copenhagen flyplass.

Copenhagen
Flyplassen ligger 8.0 km fra København
Se på kart
Finn flyreiser til København
Billig reise til København med tog, buss og fly

Reise og transport til København

Hva å se og gjøre i København?

København er en sjarmerende by ved Østersjøen med en unik kombinasjon av modernitet og tradisjon.

Bydelen Nyhavn er et must, med sine fargerike hus langs kanalen og livlige restauranter og barer. Det nærliggende Rosenborg slott er også et interessant sted å besøke, med sin samling av kongelige juveler og historiske gjenstander.

Amalienborg slott er et annet ikonisk sted å besøke, med mulighet til å se vaktskiftet. Danmarks nasjonalmuseum, som ligger i bydelen Frederiksstaden, er også et populært sted å besøke, med en samling historiske og kulturelle gjenstander.

Bydelen Christiania er unik med sine fargerike hus, grønne områder og alternative atmosfære. Det er også et populært utelivsområde, med jevnlige konserter og arrangementer.

Dansk mat er også et must, blant annet smørrebrød og bakverk, som de berømte kanelsnurrene.

Endelig er København en sykkelvennlig by, med egne sykkelfelt og mulighet for å leie sykler på en enkel måte. Tivoli er også et populært sted å besøke, med karuseller, hager og arrangementer hele året.

København er derfor en by å oppdage for sin unike blanding av modernitet og tradisjon, sin gastronomi og sin bohemske atmosfære.

Søk og finn billetter til København
Søk etter overnatting i København

None

None
None
None