Hvordan komme seg til Norge?

Enten du er en erfaren reisende eller planlegger din første tur til Norge, er det ofte komplisert å kjenne til de forskjellige transportløsningene som er tilgjengelige for å nå dette landet og komme deg rundt i Norge.

Vivanoda er her for å hjelpe deg med å finne de beste transportalternativene i Norge, slik at reisen din til viktige byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad eller Sandnes blir enklere.

Vivanoda lar deg sammenligne de forskjellige transportalternativene for reisen din til Norge, enten du reiser med fly, tog, buss eller samkjøring. Vi har samlet all nødvendig informasjon for å hjelpe deg med å velge den beste ruten og det beste transportmiddelet for dine behov og ditt budsjett. Vi har også listet opp de viktigste transportselskapene for hvert transportmiddel, som Wideroe, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, SJ, Hurtigruten, Fjord Line, Color Line, VY Buss - NettBuss, Swebus og Bus4You, slik at du enkelt kan bestille reisen din.

Med tog til Norge

Tog er en veldig praktisk måte å oppdage Norge på, med raske forbindelser mellom de største byene og spektakulær panoramautsikt. Høyhastighets- eller regiontog fra SJ forbinder byer som Stavanger, Kristiansand eller Fredrikstad på kort tid.

Med buss til Norge

Å reise med buss i Norge er et utmerket valg for de som ønsker å oppdage landet i sitt eget tempo og uten å bruke for mye penger. Busser fra VY Buss - NettBuss, Swebus og Bus4You forbinder de mest avsidesliggende byene og tettstedene, som Larvik, Alesund eller Sandefjord, og tilbyr en unik og autentisk opplevelse.

Flyreiser til Norge

Fly til Norge tilbyr et bredt utvalg av destinasjoner, som Oslo, Bergen eller Trondheim. Flyselskaper som Wideroe, Norwegian Air Shuttle og SAS - Scandinavian Airlines tilbyr direkteflyvninger fra mange europeiske byer, slik at du kan planlegge reisen din veldig fleksibelt.

Reise til Norge fra Norge

Reise til Norge - Billige tog-, buss- og flybilletter

Reise og transport i Norge

Norge: Hva å se og gjøre?

Norge er et fantastisk land med vakker natur og spennende utendørsaktiviteter. Her er de viktigste severdighetene du bør se på en tur til Norge, samt informasjon om hvordan du kommer deg rundt i landet.

Fjorder: Norges fjorder er unike naturformasjoner som byr på spektakulær natur. Blant de mest kjente er Geirangerfjorden og Sognefjorden. Fjordene kan utforskes med båt, kajakk eller bil langs den berømte Fjord Turistveien.

Tromsø: Tromsø ligger på polarsirkelen, noe som gjør byen til et ideelt sted å se nordlyset om vinteren. Byen huser også Norges største akvarium, Tromsø Polarakvarium.

Oslo: Norges hovedstad, Oslo, byr på et vell av kultur med Vikingskipshuset, Munchmuseet og Akershus festning. Hvis du vil ha panoramautsikt over byen, kan du ta Holmenkollbanen til toppen av bakken.

Lofoten: Lofoten ligger i Atlanterhavet og byr på vakker natur med forrevne fjell og pittoreske fiskevær. Øyene kan utforskes med båt, til fots eller med bil.

Jostedalsbreen: Jostedalsbreen er Norges største isbre og ligger i Jostedalsbreen nasjonalpark. Den kan utforskes på en brevandring med en lokal guide.

For å komme seg rundt i Norge finnes det mange transportmidler som tog, buss, ferge og fly. Tog er en praktisk måte å komme seg rundt i landet på, med forbindelser mellom de største byene og flott utsikt over landskapet. Busser er også et praktisk alternativ for reiser mellom byene. For å utforske fjordene er ferger et ideelt valg og tilbyr spektakulær utsikt over det omkringliggende landskapet. For lengre avstander er fly den raskeste måten å reise mellom byer i Norge på.

Norge er derfor et vakkert land med enestående natur å utforske. Severdighetene nevnt ovenfor gir et glimt av hva Norge har å by på. Med en rekke transportalternativer er det enkelt å komme seg rundt i landet og utforske disse severdighetene i ditt eget tempo.

Søk og finn billetter til Norge
Søk etter overnatting i Norge

None

None
None
None