Anbefalt rute
Oslo
Reis direkte til Sandnes med tog
Sandnes
Se priser
Alternative ruter
Oslo
Reise med fly, tog til Stavanger
Stavanger
Reise med tog til Sandnes
Sandnes
Se priser

Hvordan komme seg fra Oslo til Sandnes?

Planlegger du å reise til Sandnes fra Oslo og ser etter de beste transportalternativene for reisen din? Vi vet at det ofte er vanskelig å velge den beste måten å reise fra Oslo til Sandnes, enten det er av pris-, tids- eller bekvemmelighetsgrunner. Vivanoda hjelper deg med å finne alle transportløsninger for å reise mellom Oslo og Sandnes, enten det er med fly, tog, buss eller samkjøring.

Med detaljert informasjon om hver transportmåte og om transportselskapene (VY, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Wideroe) kan du enkelt sammenligne priser, rutetider og reisetider for å velge det alternativet som passer best for dine behov.

Enten du er en budsjettreisende eller ser etter en rask og praktisk måte å reise mellom Oslo og Sandnes, har vi all den informasjonen du trenger for å planlegge en uforglemmelig reise fra Oslo til Sandnes.

For reisen din fra Oslo til Sandnes har du flere transportalternativer

Oslo Sandnes med tog

Hvis du liker å reise på en mer miljøvennlig og økonomisk måte, er Oslo Sandnes-toget ideelt og oppfyller dine forventninger.

Flybilletter Oslo Sandnes

Mange flyreiser forbinder Oslo med Sandnes hver dag, og tilbyr et raskt og praktisk alternativ for reisende. Hvis du har det travelt, er fly den raskeste måten å komme seg til Sandnes på rekordtid.

Uansett hvilket alternativ du velger, vil vårt prissammenligningsverktøy hjelpe deg med å finne det mest passende transportalternativet fra Oslo til Sandnes for dine behov og budsjett.

Reiseinformasjon for Oslo Sandnes

Avreiseby
Oslo
Norge
Destinasjonsby
Sandnes
Norge
Avstand
308 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søk etter billetter fra Oslo til Sandnes
Søk etter overnatting i Sandnes
Planlegg din reise fra Oslo til Sandnes enkelt med Vivanoda

Planlegg din reise fra Oslo til Sandnes enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt sammenligne alle tilgjengelige transportmidler, som fly, tog, buss og samkjøring, i henhold til dine preferanser og budsjett. Du kan også filtrere resultatene etter pris, reisetid, rutetider og komfortalternativer. Takket være brukervennligheten og klarheten lar Vivanoda deg finne billettene mellom Oslo og Sandnes som passer best for dine behov med noen få klikk. Vivanoda viser også alle spesialtilbud og kampanjer fra forskjellige flyselskaper som VY, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Wideroe for å hjelpe deg med å spare på billettene dine. Så ikke nøl og bruk Vivanoda nå for å forberede reisen din mellom Oslo og Sandnes med ro i sjelen!

Sammenligning av transportmåter mellom Oslo og Sandnes

Fordeler og ulemper med å reise med tog fra Oslo til Sandnes?
Landskap Togene mellom Oslo og Sandnes byr ofte på et fantastisk landskap under reisen.
Komfort Tog mellom Oslo og Sandnes tilbyr generelt mer benplass og ekstra komfort for passasjerene.
Tilgjengelighet Togstasjonene i Oslo og Sandnes ligger i sentrum, noe som gjør det enkelt å bruke andre transportmidler for å komme seg til sentrum.
Kostnader Togbilletter Oslo-Sandnes kan være dyrere enn buss- eller samkjøringsbilletter, spesielt på høyhastighetstog.
Fleksibilitet Togtidene mellom Oslo og Sandnes kan være begrenset, og det kan være vanskeligere å bytte tog om nødvendig.
Fordeler og ulemper med å fly fra Oslo til Sandnes?
Hastighet Å fly mellom Oslo og Sandnes er den raskeste måten å reise de 308 km mellom Oslo og Sandnes på.
Valg av flyselskaper Det er mange flyselskaper som flyr fra Oslo til Sandnes, både direkte og med mellomlanding, noe som gir reisende et bredt utvalg.
Priser Flybilletter fra Oslo til Sandnes kan være dyrere enn tog- eller bussbilletter, særlig i travle perioder (ferier, helger osv.).
Sikkerhetskontroller Reisende til Sandnes må ofte ankomme Oslo lufthavn tidlig på grunn av strenge sikkerhetskontroller.
Miljømessige ulemper Flyreiser til Oslo Sandnes har en negativ innvirkning på miljøet på grunn av klimagassutslipp, ettersom fly er en av de mest forurensende transportformene.

Hvor skal jeg starte i Oslo? Hvor ankommer jeg i Sandnes?

Avgangsstasjoner i Oslo

Oslo S
Se på kart
Gardermoen OSL
Se på kart
Nationaltheatret
Se på kart
Skøyen
Se på kart
Alna
Se på kart
Bryn
Se på kart
Lørenskog
Se på kart
Nyland
Se på kart

Avgangsflyplasser i Oslo

Oslo Gardermoen
Se på kart
Sandefjord
Se på kart

Sandnes ankomst stasjoner

Sandnes
Se på kart
Sandnes
Se på kart
Søk etter billetter fra Oslo til Sandnes
Søk etter overnatting i Sandnes

3 tips for å reise billigere mellom Oslo og Sandnes

Har du bestemt deg for å reise fra Oslo til Sandnes og leter etter måter å spare penger på reisebilletten din? Her er 3 praktiske tips for å spare penger på reisen. Enten du velger å reise med tog eller fly, vil disse tipsene hjelpe deg med å finne de beste prisene for reisen din fra Oslo til Sandnes.

  • 1. Reis med lett bagasje
    Hvis du reiser mellom Oslo og Sandnes med et selskap som tar ekstra betalt for innsjekket bagasje, noe som ofte er tilfelle, kan det være lurt å holde bagasjen på et minimum for å spare penger. Prøv å pakke bare det aller nødvendigste, og sørg for å sjekke flyselskapets bagasjeregler før du reiser til Sandnes.
  • 2. Bestill på forhånd
    Dette er ofte det mest kjente tipset for å spare penger på reiser mellom Oslo og Sandnes. Dette er fordi tog-, fly-, buss- eller fergebilletter ofte er billigere hvis du kjøper dem i god tid. Dette kan noen ganger spare deg for titalls eller til og med hundrevis av euro på reisen Oslo-Sandnes.
  • 3. Sammenlign transportmidler
    Det kan være lurt å sammenligne de ulike transportmidlene som er tilgjengelige for å spare penger på reisen fra Oslo til Sandnes. Selv om fly eller tog kan virke som det raskeste alternativet for å komme seg til Sandnes, kan samkjøring eller buss ofte være billigere alternativer. Vurder også lengden på reisen og ruten for å finne den mest økonomiske løsningen som passer best for dine behov.

Tog Oslo Sandnes

For å få de beste tilbudene på togbilletter mellom Oslo og Sandnes, anbefales det å bestille på forhånd, være fleksibel med rutetabellen og sammenligne billettprisene med Vivanoda.

Den gjennomsnittlige reisetiden med tog fra Oslo til Sandnes avhenger av hvilken type tog du tar. Regional- eller intercitytog til Sandnes er tregere enn høyhastighetstog. Sammenlign varigheten på alle reiser ved å gjøre et prissøk på Vivanoda.

Det anbefales å bestille togbilletten din fra Oslo til Sandnes minst noen uker i forveien for å få den beste prisen.

Det kan være en prisforskjell avhengig av når på dagen du reiser med tog fra Oslo til Sandnes. Billetter kjøpt utenom rushtiden er billigere enn de som kjøpes i rushtiden. For å få en detaljert oversikt over alle priser, sammenligner Vivanoda alle transportmåter mellom Oslo og Sandnes.

Det finnes rabatter for barn, studenter og eldre som reiser med tog fra Oslo til Sandnes, som varierer avhengig av billettype og personens alder. Når du skriver inn alderen din i Vivanoda-søket ditt, vil prisene som vises ta hensyn til eventuelle aldersrelaterte rabatter.

Dette avhenger ofte av billettprisen og avbestillingsreglene til togselskapet. Hvis togbilletten din fra Oslo til Sandnes ikke kan refunderes, kan det være muligheter for å bytte eller endre den mot en ekstra avgift.

Togselskaper fra Oslo til Sandnes

VY
VY
Søk etter togbilletter fra Oslo til Sandnes

Fly Oslo Sandnes

Flyselskaper Oslo Sandnes

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wideroe
Wideroe
Søk etter flyreiser Oslo Sandnes
Oslo til Sandnes tog, fly billige billetter og priser

Turistguide for reisen fra Oslo til Sandnes

Hva å se og gjøre i Sandnes?

Byen er et flott sted for friluftsentusiaster, med mange tur-, sykkel- og fiskemuligheter i området. Severdigheter inkluderer Jæren nasjonalpark, de hvite sandstrendene i Sola og de pittoreske fjordene i Lysefjorden.

I sentrum kan du besøke Sandnes kunstgalleri for å se norsk samtidskunst eller Industrimuseet for å lære mer om regionens industrihistorie. Hvis du er ute etter shopping, er kjøpesenteret Kvadrat et av de største i Norge, med et bredt utvalg av butikker.

Når det gjelder transport, er det lett å komme seg rundt i Sandnes sentrum til fots eller på sykkel. Offentlig transport inkluderer hyppige busser til nærliggende byer og turistattraksjoner i området. Det er også enkelt å leie bil for å utforske området videre.

Søk etter billetter fra Oslo til Sandnes
Søk etter overnatting i Sandnes

Søkefiltre

Transportmåte
Tidspunkt for avreise
Ankomsttid