Hvordan komme seg til Storbritannia?

Enten du er en erfaren reisende eller planlegger din første tur til Storbritannia, er det ofte komplisert å kjenne til de forskjellige transportløsningene som er tilgjengelige for å nå dette landet og komme deg rundt i Storbritannia.

Vivanoda er her for å hjelpe deg med å finne de beste transportalternativene i Storbritannia, slik at reisen din til viktige byer som London, Birmingham, Manchester, Bristol, Leeds, Edinburgh eller Liverpool blir enklere.

Vivanoda lar deg sammenligne de forskjellige transportalternativene for reisen din til Storbritannia, enten du reiser med fly, tog, buss eller samkjøring. Vi har samlet all nødvendig informasjon for å hjelpe deg med å velge den beste ruten og det beste transportmiddelet for dine behov og ditt budsjett. Vi har også listet opp de viktigste transportselskapene for hvert transportmiddel, som FlyBE, Easyjet, Ryanair, First Great Western, ScotRail, Eurostar, Caledonian MacBrayne, Condor Ferries, Manche Îles Express, National Express, MegaBus og FlixBus, slik at du enkelt kan bestille reisen din.

Med tog til Storbritannia

Tog er en veldig praktisk måte å oppdage Storbritannia på, med raske forbindelser mellom de største byene og spektakulær panoramautsikt. Høyhastighets- eller regiontog fra First Great Western, ScotRail og Eurostar forbinder byer som Bristol, Leeds eller Edinburgh på kort tid.

Med buss til Storbritannia

Å reise med buss i Storbritannia er et utmerket valg for de som ønsker å oppdage landet i sitt eget tempo og uten å bruke for mye penger. Busser fra National Express, MegaBus og FlixBus forbinder de mest avsidesliggende byene og tettstedene, som Douglas, Guernsey eller Southend On Sea, og tilbyr en unik og autentisk opplevelse.

Flyreiser til Storbritannia

Fly til Storbritannia tilbyr et bredt utvalg av destinasjoner, som London, Birmingham eller Manchester. Flyselskaper som FlyBE, Easyjet og Ryanair tilbyr direkteflyvninger fra mange europeiske byer, slik at du kan planlegge reisen din veldig fleksibelt.

Reise til Storbritannia fra Norge

Reise til Storbritannia - Billige tog-, buss- og flybilletter

Reise og transport i Storbritannia

Storbritannia: Hva å se og gjøre?

Storbritannia er et uunnværlig reisemål for kultur-, historie- og naturelskere. Her er en oversikt over noen av de viktigste severdighetene i dette fascinerende landet.

London er den mest besøkte byen i Storbritannia, og med god grunn, den er full av historiske og kulturelle steder som Tower Bridge, Tower of London, Buckingham Palace og British Museum. Byen er også kjent for sine parker, som Hyde Park og Kensington Gardens, og for shopping i Oxford Street.

Edinburgh, hovedstaden i Skottland, er en livlig by med utrolig historisk arkitektur, inkludert Edinburgh Castle, som dominerer byen, og den imponerende St Giles-katedralen. Byen er også kjent for sin sommerfestival, den største scenekunstfestivalen i verden.

Den historiske byen Bath, sørvest i England, er kjent for sine romerske bad og georgianske arkitektur. Royal Crescent og Circus er to kjente eksempler på byens georgianske arkitektur.

Byen Oxford, sørøst i England, er kjent for sitt prestisjefylte universitet og historiske bygninger, som Radcliffe Camera og Christ Church College.

Lake District, nordvest i England, byr på storslått utsikt over fjell og innsjøer. Innsjøene Windermere, Coniston og Ullswater er de mest kjente.

Transportsystemet i Storbritannia er godt utbygd, med tog, busser og fly som gjør det enkelt å reise. Det finnes også muligheter for samkjøring for reisende som ønsker å spare penger.

Storbritannia er derfor et flott reisemål for reisende som ønsker å utforske, og tilbyr et utrolig mangfold av landskap, kulturer og turistopplevelser.

Søk og finn billetter til Storbritannia
Søk etter overnatting i Storbritannia

None

None
None
None