Anbefalt rute
Tromsø
Reise med fly til Stavanger
Stavanger
Reise med tog til Sandnes
Sandnes
Se priser
Alternative ruter
Tromsø
Reise med fly til Oslo
Oslo
Reise med tog til Sandnes
Sandnes
Se priser

Hvordan komme seg fra Tromsø til Sandnes?

Planlegger du å reise til Sandnes fra Tromsø og ser etter de beste transportalternativene for reisen din? Vi vet at det ofte er vanskelig å velge den beste måten å reise fra Tromsø til Sandnes, enten det er av pris-, tids- eller bekvemmelighetsgrunner. Vivanoda hjelper deg med å finne alle transportløsninger for å reise mellom Tromsø og Sandnes, enten det er med fly, tog, buss eller samkjøring.

Med detaljert informasjon om hver transportmåte og om transportselskapene (VY, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Wideroe eller bmi Regional) kan du enkelt sammenligne priser, rutetider og reisetider for å velge det alternativet som passer best for dine behov.

Enten du er en budsjettreisende eller ser etter en rask og praktisk måte å reise mellom Tromsø og Sandnes, har vi all den informasjonen du trenger for å planlegge en uforglemmelig reise fra Tromsø til Sandnes.

For reisen din fra Tromsø til Sandnes har du flere transportalternativer

Tromsø Sandnes med tog

Hvis du liker å reise på en mer miljøvennlig og økonomisk måte, er Tromsø Sandnes-toget ideelt og oppfyller dine forventninger.

Flybilletter Tromsø Sandnes

Mange flyreiser forbinder Tromsø med Sandnes hver dag, og tilbyr et raskt og praktisk alternativ for reisende. Hvis du har det travelt, er fly den raskeste måten å komme seg til Sandnes på rekordtid.

Uansett hvilket alternativ du velger, vil vårt prissammenligningsverktøy hjelpe deg med å finne det mest passende transportalternativet fra Tromsø til Sandnes for dine behov og budsjett.

Reiseinformasjon for Tromsø Sandnes

Avreiseby
Tromsø
Norge
Destinasjonsby
Sandnes
Norge
Avstand
1354 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med noe transportmiddel
Søk etter billetter fra Tromsø til Sandnes
Søk etter overnatting i Sandnes
Planlegg din reise fra Tromsø til Sandnes enkelt med Vivanoda

Planlegg din reise fra Tromsø til Sandnes enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt sammenligne alle tilgjengelige transportmidler, som fly, tog, buss og samkjøring, i henhold til dine preferanser og budsjett. Du kan også filtrere resultatene etter pris, reisetid, rutetider og komfortalternativer. Takket være brukervennligheten og klarheten lar Vivanoda deg finne billettene mellom Tromsø og Sandnes som passer best for dine behov med noen få klikk. Vivanoda viser også alle spesialtilbud og kampanjer fra forskjellige flyselskaper som VY, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Wideroe eller bmi Regional for å hjelpe deg med å spare på billettene dine. Så ikke nøl og bruk Vivanoda nå for å forberede reisen din mellom Tromsø og Sandnes med ro i sjelen!

Sammenligning av transportmåter mellom Tromsø og Sandnes

Fordeler og ulemper med å reise med tog fra Tromsø til Sandnes?
Komfort Tog mellom Tromsø og Sandnes tilbyr generelt mer benplass og ekstra komfort for passasjerene.
Kostnader Togbilletter Tromsø-Sandnes kan være dyrere enn buss- eller samkjøringsbilletter, spesielt på høyhastighetstog.
Fordeler og ulemper med å fly fra Tromsø til Sandnes?
Hastighet Å fly mellom Tromsø og Sandnes er den raskeste måten å reise de 1354 km mellom Tromsø og Sandnes på.
Priser Flybilletter fra Tromsø til Sandnes kan være dyrere enn tog- eller bussbilletter, særlig i travle perioder (ferier, helger osv.).

Hvor skal jeg starte i Tromsø? Hvor ankommer jeg i Sandnes?

Avgangsflyplasser i Tromsø

Tromso/Langnes
Se på kart

Sandnes ankomst stasjoner

Sandnes
Se på kart
Sandnes
Se på kart
Søk etter billetter fra Tromsø til Sandnes
Søk etter overnatting i Sandnes

Tog Tromsø Sandnes

Det kan være en prisforskjell avhengig av når på dagen du reiser med tog fra Tromsø til Sandnes. Billetter kjøpt utenom rushtiden er billigere enn de som kjøpes i rushtiden. For å få en detaljert oversikt over alle priser, sammenligner Vivanoda alle transportmåter mellom Tromsø og Sandnes.

Togbilletter fra Tromsø til Sandnes kan refunderes eller byttes, men er vanligvis dyrere. De billigste billettene kan ikke refunderes eller byttes.

Passasjerer kan selvfølgelig ta med seg bagasje på toget fra Tromsø til Sandnes. Det er ingen vektgrense, men noen togselskaper begrenser mengden bagasje du kan ta med deg og krever at du betaler et tillegg. På den annen side bør størrelsen på bagasjen være rimelig, ettersom det ofte er begrenset plass inne i toget.

Togselskaper fra Tromsø til Sandnes

VY
VY
Søk etter togbilletter fra Tromsø til Sandnes

Fly Tromsø Sandnes

Flyselskaper Tromsø Sandnes

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wideroe
Wideroe
bmi Regional
bmi Regional
Søk etter flyreiser Tromsø Sandnes
Tromsø til Sandnes tog, fly billige billetter og priser

Turistguide for reisen fra Tromsø til Sandnes

Hva å se og gjøre i Sandnes?

Byen er et flott sted for friluftsentusiaster, med mange tur-, sykkel- og fiskemuligheter i området. Severdigheter inkluderer Jæren nasjonalpark, de hvite sandstrendene i Sola og de pittoreske fjordene i Lysefjorden.

I sentrum kan du besøke Sandnes kunstgalleri for å se norsk samtidskunst eller Industrimuseet for å lære mer om regionens industrihistorie. Hvis du er ute etter shopping, er kjøpesenteret Kvadrat et av de største i Norge, med et bredt utvalg av butikker.

Når det gjelder transport, er det lett å komme seg rundt i Sandnes sentrum til fots eller på sykkel. Offentlig transport inkluderer hyppige busser til nærliggende byer og turistattraksjoner i området. Det er også enkelt å leie bil for å utforske området videre.

Søk etter billetter fra Tromsø til Sandnes
Søk etter overnatting i Sandnes

Søkefiltre

Transportmåte
Tidspunkt for avreise
Ankomsttid