Tromsø
Reise med fly til Oslo
Oslo
Reise med tog til Sandefjord
Sandefjord
Se priser

Hvordan komme seg fra Tromsø til Sandefjord?

Planlegger du å reise til Sandefjord fra Tromsø og ser etter de beste transportalternativene for reisen din? Vi vet at det ofte er vanskelig å velge den beste måten å reise fra Tromsø til Sandefjord, enten det er av pris-, tids- eller bekvemmelighetsgrunner. Vivanoda hjelper deg med å finne alle transportløsninger for å reise mellom Tromsø og Sandefjord, enten det er med fly, tog, buss eller samkjøring.

Med detaljert informasjon om hver transportmåte og om transportselskapene (VY, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Wideroe) kan du enkelt sammenligne priser, rutetider og reisetider for å velge det alternativet som passer best for dine behov.

Enten du er en budsjettreisende eller ser etter en rask og praktisk måte å reise mellom Tromsø og Sandefjord, har vi all den informasjonen du trenger for å planlegge en uforglemmelig reise fra Tromsø til Sandefjord.

For reisen din fra Tromsø til Sandefjord har du flere transportalternativer

Tromsø Sandefjord med tog

Hvis du liker å reise på en mer miljøvennlig og økonomisk måte, er Tromsø Sandefjord-toget ideelt og oppfyller dine forventninger.

Flybilletter Tromsø Sandefjord

Mange flyreiser forbinder Tromsø med Sandefjord hver dag, og tilbyr et raskt og praktisk alternativ for reisende. Hvis du har det travelt, er fly den raskeste måten å komme seg til Sandefjord på rekordtid.

Uansett hvilket alternativ du velger, vil vårt prissammenligningsverktøy hjelpe deg med å finne det mest passende transportalternativet fra Tromsø til Sandefjord for dine behov og budsjett.

Reiseinformasjon for Tromsø Sandefjord

Avreiseby
Tromsø
Norge
Destinasjonsby
Sandefjord
Norge
Avstand
1241 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med noe transportmiddel
Søk etter billetter fra Tromsø til Sandefjord
Søk etter overnatting i Sandefjord
Planlegg din reise fra Tromsø til Sandefjord enkelt med Vivanoda

Planlegg din reise fra Tromsø til Sandefjord enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt sammenligne alle tilgjengelige transportmidler, som fly, tog, buss og samkjøring, i henhold til dine preferanser og budsjett. Du kan også filtrere resultatene etter pris, reisetid, rutetider og komfortalternativer. Takket være brukervennligheten og klarheten lar Vivanoda deg finne billettene mellom Tromsø og Sandefjord som passer best for dine behov med noen få klikk. Vivanoda viser også alle spesialtilbud og kampanjer fra forskjellige flyselskaper som VY, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Wideroe for å hjelpe deg med å spare på billettene dine. Så ikke nøl og bruk Vivanoda nå for å forberede reisen din mellom Tromsø og Sandefjord med ro i sjelen!

Sammenligning av transportmåter mellom Tromsø og Sandefjord

Fordeler og ulemper med å reise med tog fra Tromsø til Sandefjord?
Miljøvennlig Toget mellom Tromsø og Sandefjord regnes for å være et mer miljøvennlig transportmiddel enn å fly eller kjøre bil alene.
Kostnader Togbilletter Tromsø-Sandefjord kan være dyrere enn buss- eller samkjøringsbilletter, spesielt på høyhastighetstog.
Fordeler og ulemper med å fly fra Tromsø til Sandefjord?
Hastighet Å fly mellom Tromsø og Sandefjord er den raskeste måten å reise de 1241 km mellom Tromsø og Sandefjord på.
Sikkerhetskontroller Reisende til Sandefjord må ofte ankomme Tromsø lufthavn tidlig på grunn av strenge sikkerhetskontroller.

Hvor skal jeg starte i Tromsø? Hvor ankommer jeg i Sandefjord?

Avgangsflyplasser i Tromsø

Tromso/Langnes
Se på kart

Sandefjord ankomst stasjoner

Sandefjord lufthavn Torp
Se på kart
Sandefjord
Se på kart
Søk etter billetter fra Tromsø til Sandefjord
Søk etter overnatting i Sandefjord

Tog Tromsø Sandefjord

Togbilletter fra Tromsø til Sandefjord kan refunderes eller byttes, men er vanligvis dyrere. De billigste billettene kan ikke refunderes eller byttes.

Passasjerer kan selvfølgelig ta med seg bagasje på toget fra Tromsø til Sandefjord. Det er ingen vektgrense, men noen togselskaper begrenser mengden bagasje du kan ta med deg og krever at du betaler et tillegg. På den annen side bør størrelsen på bagasjen være rimelig, ettersom det ofte er begrenset plass inne i toget.

Togene mellom Tromsø og Sandefjord er utstyrt med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passasjerene. Strømuttak er tilgjengelig i de fleste vognene, mens Wi-Fi-tilkoblingen kan være ustabil i noen områder.

Togselskaper fra Tromsø til Sandefjord

VY
VY
Søk etter togbilletter fra Tromsø til Sandefjord

Fly Tromsø Sandefjord

Flyselskaper Tromsø Sandefjord

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wideroe
Wideroe
Søk etter flyreiser Tromsø Sandefjord

Søkefiltre

Transportmåte
Tidspunkt for avreise
Ankomsttid